Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya Parkarbetare på säsong i Kungsbacka kommun?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

I Kungsbacka är vi stolta över våra fina grönytor, parker och planteringar. Varje år planterar vi tusentals vår-, sommar- och höstblommor runt om i staden, både i rabatter och i krukor. Är du vår nya Parkarbetare?

Om oss

Trafik & Park arbetar med drift- och underhåll av gator, vägar, cykel- och gångbanor samt torgytor inom kommunens allmänna platsmark, i huvudsak i centralorten. Parkverksamheten omfattar till största del, vård av redan iordningsställda anläggningar och grönområden. Vi arbetar också med nyanläggning och skötsel av kommunens allmänna grönytor. Inom enheten arbetar främst park-och gatuarbetare, tekniker och ingenjörer.

Rollen som parkarbetare hos oss

Som parkarbetare kommer du bland annat att arbeta med:

  • Ogräsrensning
  • Plantering
  • Bevattning
  • Trädbeskärning
  • Häckklippning
  • Gräsklippning/trimning

Det förekommer även röjsåg- och motorsågsarbete.

Din profil

Vi söker dig som trivs med ett varierande arbete. Du gillar att arbeta utomhus, är driven och noggrann. Du är självständig men har även lätt för att arbeta i team med andra parkarbetare. Erfarenhet av liknande arbete samt körkort är ett krav. Utbildning är meriterande. Det är även meriterande om du har god lokalkännedom om Kungsbacka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett antal säsongsanställningar på sex månader med start 1 april. Arbetstiderna är kl. 7-16 och du kommer att utgå från vårt nybyggda Teknikens Hus på Verkstadsgatan 5.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 31 december 2019.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Säsongsanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/905


Publicerat
2019-11-11

Sista ansökningsdag
2019-12-31


Kontakt

Arbetsledare Leon Martini, 0300-83 48 15Logga in och ansök Tillbaka