Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Specialpedagog till Elof Lindälvs gymnasium

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker en specialpedagog till skolenhet 4 på Elof Lindälvs gymnasiet.

Om oss

Elof Lindälvs gymnasium är en modern gymnasieskola med ett brett utbud av program. Skolan ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd till pendeltåg och busstation. Gymnasieskolan har omkring 1500 elever och här finns högskoleförberedande program, yrkesprogram, lärlingsutbildningar, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan är indelad i fem skolenheter som leds av varsin rektor. Det finns också en gymnasiechef som övergripande leder Kungsbackas tre kommunala gymnasieskolor och en biträdande gymnasiechef som ansvarar för elevhälsa, bibliotek och administration.

Rollen som specialpedagog hos oss

I rollen som specialpedagog kommer du att vara en naturlig del av vårt elevhälsoteam som har veckovisa möten och som, tillsammans med övrig personal, arbetar med att göra lärmiljön ännu mer tillgänglig. Vidare kommer du att delta i vissa av arbetslagens möten och dels arbeta tillsammans med lärarna i klassrummet och dels med enstaka elever på individnivå. I rollen ingår även att göra pedagogiska utredningar och besluta om åtgärdsprogram.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som specialpedagog och har goda kunskaper inom matematik.

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel, uthållig, strukturerad och relationsskapande. Du har lätt för att samarbeta och kan arbeta lösningsfokuserat och självständigt utifrån elevens bästa. Vi ser också att du har förmåga att inspirera andra och har förståelse för vad det innebär att jobba i en målstyrd verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80-100% med start så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 18 december 2019.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/993


Publicerat
2019-11-27

Sista ansökningsdag
2019-12-18


Kontakt

Rektor Hannah Tengelin, 0300-83 36 03Logga in och ansök Tillbaka