Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Utvecklingsledare till Vård och Omsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du driva projekt på olika nivåer och stötta upp verksamheter i deras utvecklingsarbete? Då kan detta vara en roll för dig. Läs gärna vidare!

Rollen som utvecklingsledare

Som utvecklingsledare kommer du att identifiera, granska, samordna och driva utvecklingsfrågor. Arbetet är förvaltningsövergripande på uppdrag från förvaltningsledningen och du är ett stöd för verksamheterna. Du arbetar ofta i team med andra specialist- och stödfunktioner samt tillsammans med enhetschefer i verksamheten. Utifrån att teamen förändras kan din roll också komma att göra det. Du kan till exempel fungera som processledare, projektledare eller projektmedlem, ansvara för utredningar. Arbetet kan också bestå av att gå in och stötta upp när någon annan i arbetsgruppen ska driva ett projekt.

Fokusområden för arbetsgruppen den närmsta tiden är bland annat säkerhet inom digitala miljöer, konkurrensutsättningsplan, kvalitetsledningssystem samt vara en part i att driva digitaliseringsarbetet framåt. Arbetsgruppen har också ett stort fokus på samverkan med andra kommuner inom regionen där Kungsbacka representeras i det regionala arbetet.    

Din profil

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och driver ditt arbete vidare på ett självständigt och effektivt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan anta ett helhetsperspektiv samt se processers långsiktiga betydelse. Vi söker dig som trivs med att arbeta inom många olika områden och med att växla snabbt mellan olika uppdrag. Du samarbetar mycket bra med andra och har förmågan att såväl skapa som underhålla professionella relationer. Du har en god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom relevant område och genomfört större utvecklingsarbeten. Du ska ha erfarenhet av offentlig verksamhet. Har du arbetat som processledare eller projektledare tidigare och har utbildning i projekt, process eller projektledning är det meriterande för tjänsten.

Om oss

Förvaltningen för Vård & Omsorg ger vård och omsorg till personer behöver stöd i sin dagliga livsföring. Vår verksamhet består bland annat av hemtjänst, hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. På Verksamhetsutveckling arbetar 22 personer med att stödja, granska, samordna och driva utveckling, för att förbättra verksamheten för dem vi är till för, våra kunder.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.  

Såhär är det att jobba hos oss: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/ 

Intresserad?

Roligt! Ansök senast måndagen 02 februari 2020 så återkommer vi till dig. 

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/1033


Publicerat
2020-01-15

Sista ansökningsdag
2020-02-02


Kontakt

Maria Hallberg, Verksamhetschef, 0300-83 87 16

Carin Sundin, Biträdande Verksamhetschef , 0300-83 81 68

Christian Söderling, Rekryterare, 0300-83 30 29Logga in och ansök Tillbaka