Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterska

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vad kommer du att få göra som undersköterska hos oss?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utifrån biståndsbeslut, planera och utföra omsorgsarbete i kundens hem. Vi utför en hel del delegerade sjukvårdsinsatser i vårt dagliga arbete vilket är på delegering av sjuksköterskorna i vår kommun. Vi använder oss även av olika digitala tekniklösningar i vårt dagliga arbete. Vi är en kommun som ligger i framkant.

Vilken bakgrund tror vi att du har?

Du är positiv, lyhörd och en relationsinriktad lagspelare som kan skapa delaktighet och förtroende. Du är också en ansvarsfull person som arbetar lika bra såväl självständigt som i team. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö och behåller ditt lugn och metodiska förhållningssätt när situationen kräver. Självklart vill du, liksom vi, vara med och utveckla verksamheten framåt, från rutiner till strategiska mål.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser att du har god IT-vara samt har förmåga att uttrycka dig väl i svenska, tal och skrift. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?

Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad hemma hos kunderna i vårt område. Vi arbetar i centrala Kungsbacka så det är enkelt att ta sig till lokalen och till våra kunder. Vårt mål är att ge en omsorg av god kvalité som tillåter varje individ att få fortsätta vara unik. På vår enhet är det kundens behov som är det centrala vilket leder oss i all planering av det arbete vi utför. Vi planerar omsorgen tillsammans med kunden och lägger upp en individuell plan för hur hjälpen skall utformas. Vår verksamhet innefattar hemtjänst inom vård och omsorg vilket innebär att vi arbetar med kunder i alla åldrar både de som är yngre och de som är äldre. Vi lyckas genom samarbete är vårt motto.

Vi på förvaltningen för Vård & Omsorg är idag cirka 2800 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett tryggt och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi våra verksamheter.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan senast 13 februari 2020.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/1059


Publicerat
2019-12-17

Sista ansökningsdag
2020-02-13


Kontakt

Koordinator Angelica Larsson, 0300- 83 84 87

Koordinator Zandra Olofsson, 0300- 83 38 66

Enhetschef Elisabeth Wärn, 0300- 83 52 27Logga in och ansök Tillbaka