Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Hedeskolan söker ny lärarkollega för undervisning i matematik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Du söker till oss för att få möjlighet att arbeta tillsammans med fantastiska elever och kollegor i en inspirerande miljö, där vi lyfter- och utmanar varandra så ofta vi kan, för att ge taket höjd till en kreativ arbetsplats.

Rollen som lärare hos oss

I denna roll kommer du att undervisa i matematik år 6–9. Detta innefattar planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av undervisning med elevgrupper. Du kommer att tillhöra arbetslag 7–9 och ha ett nära samarbete med ämneskollegor i matematik.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik. Har du fler ämnesbehörigheter t ex teknik och No-ämnen är detta meriterande.

Som person är du lyhörd, relationsskapande och strukturerad. För dig, liksom för oss, är det en självklarhet att laget kommer före jaget. Stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Hedeskolan är en F-9 skola, som ligger centralt i Kungsbacka. Vi är en skola med positiv anda, välkomnande atmosfär och ett driv framåt. Vi har stort fokus på kollegialt lärande och strävar efter att vara en lärande organisation som genomsyras av en dela-kultur där alla delar med sig av erfarenheter, lär av varandra och vi hjälps åt att lösa problem. Vi strävar också efter att tillsammans skapa en stimulerande kultur där målet är att var och en på vår skola både utvecklar och utvecklas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och heltid med start enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med sin ansökan senast 30 januari.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/12


Publicerat
2020-01-13

Sista ansökningsdag
2020-01-30


Kontakt

Sandra Svensson, 0300-83 63 99



Logga in och ansök Tillbaka