Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Kom och bli en del i vårt arbetslag som stödassistent på BoDa Gruppbostad

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett socialt arbete som är både utvecklande och utmanande? Då bör du söka tjänsten som stödassistent hos oss.

Om oss

Den lantliga miljön hos oss i Gällinge är en bra plats för denna form av gruppbostad, med många möjligheter för utomhusaktiviteter och vilande grönska. Gruppbostaden innehåller 6 lägenheter med 12 medarbetare. Den riktar sig till unga vuxna personer med omfattande funktionsnedsättning och stort behov av stöd i en lugn och stressfri miljö. Genom att bygga bostad och lokal för daglig verksamhet i anslutning till varandra kan vi erbjuda sysselsättning för brukarna genom färre miljöombyten.

Rollen som stödassistent hos oss

I rollen som stödassistent ger du våra boende stöd i alla aspekter i livet. Målet för insatsen är att ge goda levnadsvillkor och möjliggöra inflytande och delaktighet. I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta social dokumentation. Vi jobbar utifrån lågaffektivt bemötande, AKK, samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt utifrån överenskomna processer och rutiner men arbetet handlar också mycket om frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta på ett rullande schema över veckans alla dagar samt ha sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Enheten har två personal nattetid.

Din profil

Vi söker dig som brinner för målgruppen och har ett stort engagemang för våra brukare. Du har en relevant utbildning för uppdraget t.ex. inom vård och omsorg, pedagogik eller humaniora. Vidare har du erfarenhet och vana av dokumentation. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med neuropsykiatri, autism och autismliknande tillstånd. Har du även erfarenhet av att jobba med metodarbete ser vi det som ett plus. Det är även meriterande med kunskap om lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och AKK.

Som person är du lyhörd och positiv i ditt bemötande. Att kunna samarbeta är A och O hos oss. Vidare är du lugn och stabil samt ser möjligheter i varje situation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställningar samt ett föräldrarvikariat natt med tillsättning enligt överenskommelse. Hos oss får du utvecklas i din profession och arbeta utifrån vår arbetsplatskultur; vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt. Läs mer om hur det är att jobba i Kungsbacka kommun https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Ansök gärna redan idag eller senast den 31 januari.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/16


Publicerat
2020-01-15

Sista ansökningsdag
2020-01-31


Kontakt

Enhetschef Carina Bengtsson, 0300-83 51 55Logga in och ansök Tillbaka