Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor till Vård & Omsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Har du ett genuint intresse av att arbeta med människor i behov av omsorg? Vi söker dig som har förmåga att bygga relationer, tror på samarbete och som värdesätter ett professionellt bemötande.

Vi erbjuder dig en omtänksam arbetsgivare, ett motiverande uppdrag, trevliga kollegor och en coachande chef. Varmt välkommen att bli en av oss!

Uppdraget

Som medarbetare hos oss bidrar du till ett sunt och positivt arbetsklimat. Du skapar trygghet genom ett lyhört, anpassat och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert. Hos oss arbetar vi i hela verksamheten.

Din profil

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska eller har en pågående undersköterskeutbildning. Du har kundfokus, vill samarbeta och bidra till att utveckla vår verksamhet genom att ”tänka nytt” och att se möjligheter. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Det är meriterande om du har vidareutbildning eller erfarenhet inom demensvård och/ eller psykiatri. Har du erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt är även detta en bonus.

Som person är du positiv, ansvarsfull, trygg, stresstålig, skicklig på att samarbeta och har god självinsikt. Du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö, där du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och utstrålar ett lugn. Vi ser det som självklart att du är professionell mot din omgivning och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet.

Bedagården är ett äldreboende som ligger i natursköna området Köpstaden, i Onsala. Vi finns för personer över 65 år med någon form av demenssjukdom, som behöver omvårdnad och personlig omsorg.

Vi vill kunna erbjuda ett tryggt boende, där vi ser samarbete som en nyckelfaktor för vår verksamhet. Vår målsättning är att helhjärtat kunna erbjuda våra kunder en upplevelse av meningsfullhet och trygghet i vardagen.

Erbjudande

Vi erbjuder 4 tillsvidareanställningar för dag- kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad från 75% och uppåt.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, önskar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre samt personer med utländsk härkomst eller bakgrund söker våra tjänster. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
75-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/46


Publicerat
2020-01-23

Sista ansökningsdag
2020-04-30


Kontakt

Enhetschef Hanna Plado Sir, 0300-83 52 31Logga in och ansök Tillbaka