Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Verksamhetschef Bostad med särskild service till Individ & Familjeomsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Individ & Familjeomsorg finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke skapar vi möjlighet till förändring och livskvalitet för våra brukare. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill fortsätta driva vårt arbete framåt som Verksamhetschef. 

Din roll i organisationen

Som verksamhetschef ansvarar du för och leder utvecklingen av ditt verksamhetsområde, Bostad med särskild service. Du arbetar i ett mycket nära samarbete tillsammans med vår andra verksamhetschef för Bostad med särskild service, som även ansvarar för daglig verksamhet och korttidsvistelse. Du har också ett nära samarbete med två andra verksamhetschefer och de övriga i förvaltningsledningen. Som en del av förvaltningsledningen utgör du ett ledningsstöd till förvaltningschefen. Detta innebär att du är till lika delar inriktad på att leda ditt verksamhetsområde som att leda förvaltningen för Individ & Familjeomsorg. Utifrån förändringar i vår omvärld och för att klara av att leverera en fortsatt god välfärd är fokus de närmaste åren att skapa en resurseffektiv organisation med en bibehållen kvalitet på våra insatser. Det är därför viktigt att du har ett stort fokus på att hitta kostnadseffektiva lösningar och att du har stor förståelse för hur olika aktiviteter påverkar helheten. Tillsammans med kollegor och medarbetare leder du förändringsprocesser med ett fokus på effektivitet och nytta för dem vi är till för.

Din profil

Du har en högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten exempelvis beteendevetare, socionom eller inom offentlig förvaltning, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att vara chef med personalansvar och är van vid att driva förändringsarbete tillsammans med dina medarbetare. Tjänsten kräver flerårig erfarenhet från socialtjänst, funktionshinder och/eller äldreomsorg. Vi ser gärna att du erfarenhet från kommunal verksamhet. Det är också meriterande för tjänsten om du har varit chef över andra chefer.

Som ledare ser du vikten av att vara ett föredöme. Du har förmågan att skapa motivation, engagemang och delaktighet och kan tydliggöra övergripande mål och förväntningar kring verksamhetens uppdrag. Du har förmåga att se helheten och olika frågeställningars långsiktiga betydelse och konsekvenser för verksamheten. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga. Du är modig, inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjligheter för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift för att kunna kommunicera både internt och externt samt för att etablera och bibehålla god samverkan med olika aktörer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!  Som ny chef hos oss kommer du bland annat att erbjudas vårt chefsprogram inom Utvecklande Ledarskap. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår https://www.kungsbacka.se/Kommun-ochpolitik/Sahar-ar-det-attjobba-hos-oss/

Är du intresserad? 

Roligt! Välkommen med din ansökan, dock senast den 1 mars 2020.

Om Individ & Familjeomsorg

Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg ger olika former av stödinsatser efter individers och familjers behov, med särskilt ansvar för att barn och ungdomar växer upp under gynnsamma förhållanden utifrån.

Nämnden för Individ och familjeomsorg har en driftbudget på ca 650 miljoner kronor 2019. I förvaltningen för Individ & Familjeomsorg finns cirka 820 månadsanställda medarbetare och ungefär 600 vikarier. Vi har också 350 arvoderade kontaktpersoner och stödfamiljer. Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden där respektive område leds av en verksamhetschef. Våra verksamhetsområden omfattar myndighet, stöd och behandling, bostad med särskild service, daglig verksamhet, korttidsboende samt stöd i hemmet och sysselsättning.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/72


Publicerat
2020-02-05

Sista ansökningsdag
2020-03-01


Kontakt

Karin Martinsson Förvaltningschef, 0300-83 58 54Logga in och ansök Tillbaka