Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Rektor till Älvsåkersskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Älvsåkersskolan växer och vi vill nu organisera om skolan i tre enheter, två F-5 och ett 6–9. Därför behöver vi ytterligare en rektor till vår fina skola där vi alltid prioriterar att alla elever skall nå kunskapsmålen samt känna trygghet och trivsel. Om man mår bra, lär man sig bra! 

Läs mer om vår fina skola här

Rollen som rektor hos oss

Som rektor hos oss är det pedagogiska ledarskapet centralt. Du har det övergripande ansvaret för att skolverksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Du ansvarar för enhetens kvalitet genom att systematiskt och kontinuerligt planera, utvärdera och utveckla verksamheten samt är ansvarig för personal och ekonomi. Du utgår alltid från en helhetssyn med elevers bästa i fokus!

I rollen som rektor i Kungsbacka kommun är du aldrig ensam. Du ingår i ett ledningsteam och till din hjälp har du förutom dina kollegor även stödfunktioner inom administration, ekonomi och HR som arbetar dedikerat mot ditt geografiska område. Du arbetar även tillsammans med en enhetschef som ansvarar för delar av de kommunala processerna exempelvis gällande lokaler, fysiska arbetsmiljö-ronder, administrativa system, investeringsbudget, sommar öppen verksamhet med mera.

Din profil

Som ledare inspirerar du dina medarbetare till att vilja, våga och kunna utveckla sina egna förmågor och får dem att ta ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans i rätt riktning. Du välkomnar nya sätt att arbeta och har modet att pröva nya vägar. Du är ärlig och tydlig när du ger feedback och vågar gå in i dialog där du agerar på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för verksamheten i både med- och motgång, sätter invånaren i fokus samt tar ansvar för din och gruppens leverans och arbetsmiljö.

Du som söker har god kännedom om att driva ett progressivt och strukturerat elevhälsoarbete, har en tydlig vision runt skolutveckling och erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du är inläst på skolans styrinstrument och vill vara en god medspelare i ledningsteamet på skolan. 

Kvalifikationer

Vi ser att du har en relevant utbildning inom verksamhetsområdet och har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet. Tidigare ledarerfarenhet inom pedagogisk verksamhet är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer på vår hemsida här

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 7/6-20

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval. 

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/306


Publicerat
2020-05-20

Sista ansökningsdag
2020-06-07


Kontakt

Maria Stjernström, rekryteringsspecialist, 0300-83 71 11

Maria Eriksson, verksamhetschef, 0300-83 36 80Logga in och ansök Tillbaka