Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Barnskötare till Kaptensgårdens förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

På Onsalas förskolor finns det stora möjligheter att utvecklas genom ett coachande ledarskap från din chef och motiverade och kompetenta kollegor med barnfokus hela dagen.

Din profil

Just nu söker vi dig som är barnskötare.

Du är positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du har ett reflekterande förhållningssätt och är lyhörd för barnens behov. Tillsammans med närmaste kollegor kommer du att planera, genomföra, analysera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Ditt bemötande är professionellt mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och förhållningssätt. Du delar gärna med dig av tidigare lärdomar och lyckade idéer. 

Om oss

Onsala pedagogiska enhet består av förskolorna Strannegården, Kaptensgården, Dannebacka, Rydet och Iserås.  Vi har nära till naturen, kommunikation och skolorna i området som grannar. Nu söker vi en barnskötare till Kaptensgården under höstterminen, för att tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor utveckla förskolans arbete mot målen.

Alla som vistas på förskolan ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Vi fokuserar på att barnen ska ha gynnsamma relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt och utvecklande sammanhang. I vårt förhållningssätt utgår vi ifrån Relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder ett vikariat under hösten, from 3/8 2020 tom 31/12 2020 eller enligt överenskommelse.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 5 juni. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/321


Publicerat
2020-05-15

Sista ansökningsdag
2020-06-05


Kontakt

Rektor Daniel Alfredsson, 0300-83 56 04 daniel.alfredsson@kungsbacka.se

Enhetschef Annette Kimmehed, 0300- 83 60 04 annette.kimmehed@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka