Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Slöjdlärare sökes till Toråsskolan i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du jobba utifrån ett helhetsperspektiv, där vi tillsammans jobbar för att lyfta och utveckla våra elever och varandra?

Rollen som slöjdlärare hos oss

Du kommer undervisa i slöjd i årskurs 3-9 på Toråsskolan och i uppdraget ingår också mentorskap i en klass.

Du förväntas att planera, utvärdera och fortsätta utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med oss. Utöver undervisningen är du givetvis en del av ett stöttande arbetslag, i vilket vi alla planerar och genomför vår verksamhet mot uppställda mål. Vi arbetar för att främja nytänkande och kreativt lärande samt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling I arbetslaget delar du gärna med dig av lyckade idéer och andra lärdomar för att skapa en så givande vardag som möjligt. Arbetslaget är centralt för framgång och du arbetar systematiskt för att tillsammans med kollegor öka måluppfyllelsen för varje individ.

För oss är det en självklarhet att du arbetar inkluderande och se till elevers olika förutsättningar.

Din profil

Du är behörig slöjdlärare, gärna i båda slöjdspåren eller har likvärdig utbildning som kan jämställas. Ytterligare ämne är självklart en merit.

Vi söker dig som relationsorienterad, lyhörd, flexibel, prestigelös, har lätt att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss på Toråsskolan

Toråsskolan tillhör pedagogiskt område Norr. Till Toråsdelen av området hör även Vallda Sandö förskola och Vallda Backa förskola. På Toråsskolan har vi sex fritidshem och en fritidsklubb. Här erbjuder vi elever omsorg före och efter skoltid. Personalen arbetar i olika arbetslag. På Toråsskolan arbetar vi för att alla barn ska känna trygghet och arbetsglädje och verksamheten utgår från varje barns behov. Vi arbetar aktivt mot kränkande behandling och mobbning.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 10 augusti eller efter överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2020.  

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
10 augusti eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/422


Publicerat
2020-06-17

Sista ansökningsdag
2020-08-02


Kontakt

Rektor Dan Sadé, 0300- 83 50 82

Rektor Anders Jägerbrink , 0300- 83 50 74

Rektor Mikael Levy , 0300- 83 50 73Logga in och ansök Tillbaka