Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare sökes till Maleviks förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som förskollärare hos oss på Fullriggaren Malevik

Som förskollärare kommer du tillsammans med närmaste kollegor att ansvara för förskolans verksamhet. Vi finns i anslutning till Fullriggaren Malevik och tillsammans utgör dessa enheter en personalgrupp som innehar bred kompetens i form av lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Med dessa kompetenser kan vi förverkliga verksamhetens riktlinjer för en gynnsam vardag som präglas av vår dela-mera kultur. Självklart uppmuntrar och stödjer vi varandra samt tar ansvar för utveckling genom regelbunden feedback.

Vidare kommer du i rollen att utmana de yngre barnens lärande från de första orden fram tills grundskolans start. I vardagen innebär detta bland annat att leka, samtala, sjunga, måla och genomföra mindre utflykter. I arbetet förväntas du också förvalta föräldrakontakter och genomföra pedagogisk dokumentation.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med en vilja att utvecklas och lära tillsammans med barn och kollegor.

Du är relationsskapande, lyhörd och har ett metodiskt förhållningssätt till din omgivning. Du är självgående och tar initiativ, samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete. Vi tror att du kan prioritera dina arbetsuppgifter efter en växlande agenda. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barnens utveckling och lärande. Maleviks förskola ligger i en vacker omgivning med närhet till natur, skog och hav. Vår förskola är en verksamhet byggd med miljö-, litteratur- och internationell inspiration. Barnens kunskap skapas främst genom meningsfullhet, glädje och nyfikenhet, där vår uppgift är att inspirera. Vårt mål är att skapa en kreativ och trygg miljö, som inspirerar barn till att vilja utforska och lära utifrån egna förutsättningar. Läs gärna mer om oss, här.

Erbjudande

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Kul! Välkommen med din ansökan senast 2 augusti.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/428


Publicerat
2020-06-18

Sista ansökningsdag
2020-08-02


Kontakt

Rektor Anna-Lena Glad Palm, 0300- 83 62 04Logga in och ansök Tillbaka