Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Personlig assistent med pooluppdrag

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vad kommer du att få göra som personlig assistent med pooluppdrag?

Rollen som personlig assistent är väldigt roligt och varierande. Du kommer att utbildas och skolas in hos våra brukare för att vara så flexibel som möjligt och kunna placeras ut där du behövs som mest. Ingen dag är den andra lik och du är sällan hos en och samma brukare flera dagar i rad. 

Som personlig assistent arbetar du hos brukare med funktionsnedsättning. Du finns för dom som behöver stöd i vardagen. Detta kan handla om allt ifrån dagliga rutiner med dusch och toalett, till att komma iväg på dagliga aktiviteter och annat som sker i och utanför hemmet. 

Din profil

Det viktigaste är din inställning och ditt ansvarstagande för att göra bästa möjliga insats till våra medmänniskor. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att följa gemensamt framtagna rutiner i enlighet med våra metoder. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar.

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad eller som har läst kurserna omvårdnad 1 och 2 samt medicin 1. För att kunna arbeta som personlig assistent med pooluppdrag behöver du ha körkort och även tillgång till egen bil.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse (önskad sysselsättningsgrad kan diskuteras). Arbetspassen är förlagda på dag, kväll och helg med tjänstgöring varannan helg. Det kan även förekomma nattarbete vid behov.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 31 augusti 2020.

Verksamhetens uppdrag

"Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet."

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/479


Publicerat
2020-07-22

Sista ansökningsdag
2020-08-31


Kontakt

Enhetschef Cecilia Holmgren, 0300- 83 46 31

Enhetschef Catrin Ving , 0300- 83 81 85Logga in och ansök Tillbaka