Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskola i Vallda söker förskollärare

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen till förskolorna i Vallda! Vi kallar oss möjligheternas förskolor. Här har vi alla lust att lära. Ett kontinuerligt kollegialt lärande och en arbetsmiljö som inbjuder till trivsel, vardagsrörelse och arbetsglädje är viktigt för oss. Är det viktigt för dig också? Då kanske du är vår nya kollega!

Rollen som förskollärare hos oss

I din roll som förskollärare hos oss genomför du tillsammans med övriga pedagoger planering, genomförande och analys av det pedagogiska arbetet. Du ser till att barnens och verksamhetens bästa hela tiden står i fokus. När vi utformar våra undervisningsmiljöer, både inomhus och utomhus, låter vi barnens ålder, mognad, intressen och behov styra. Här behövs det många gånger stora mått utav både fantasi, kreativitet och en förmåga att se lösningar i det mesta! 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är genuint intresserad av ditt yrke och ha en brinnande lust för lärande med barn och kollegor. Du behöver ha en grundläggande kunskap och erfarenhet av att använda digitala verktyg i ditt arbete. Gott bemötande, humor och arbetsglädje uppskattar vi också. Som person är du positiv och du har ett flexibelt förhållningssätt som gör dig anpassningsbar till olika behov och situationer. Vi ser att du har ett stort engagemang för barnens lärande och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du samarbetar framgångsrikt med såväl barn som vårdnadshavare och kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat när verksamheten kräver. Du är idérik och initiativtagande och ser möjligheter med utveckling.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Om oss

Vallda Sandö förskola tillhör Pedagogisk område Norr med närhet till kommunikationer och naturen. Våra förskolor präglas av ett förhållningssätt där barns idéer och kreativa förmågor tas tillvara. Vår ambition är att skapa en likvärdig förskola, vilket visar sig i övergripande kompetensutveckling och utvecklingsgrupper. Flexibilitet och öppenhet präglar arbetssättet och klimatet där barnen sätts i fokus. Arbetet på förskolorna utgår från barns glädje, nyfikenhet och lust att lära.

Vill du veta mer om oss på Vallda Sandö förskola, tryck här

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning fr.o.m. januari 2021.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Intresserad?

Kul! Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 september. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/565


Publicerat
2020-09-11

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Rektor Anna Katharina Wikström, 0300-83 58 01Logga in och ansök Tillbaka