Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Grundskollärare Iseråsskolan åk 4-6

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som lärare hos oss

Vi söker en lagspelande lärare till årskurs 4. I ditt uppdrag ingår det även att vara mentor för elever i årskurs 4. Du kommer att tillhöra arbetslaget för åk 4–6, där ni tillsammans planerar, genomför, utvärderar och utvecklar undervisningen. Inom arbetslaget 4–6 arbetar våra pedagoger tätt i de åldershomogena arbetslagen.

Du ansvarar tillsammans med kollegor för att ha roligt på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser som du besitter för att dela med dig av lyckade koncept, men också lärdomar.

Din profil

Vi söker dig ödmjuka lagspelare, som tillsammans med oss vågar testa nya metoder för att stötta skolans elever för att dessa ska vara rustade för att möta morgondagens arbetsmarknad och omvärld. För oss är det självklart att du genom din lyhördhet och stabila attityd har förmåga att skapa förtroende gentemot barn och vårdnadshavare. Du har lätt för att motivera din omgivning och skapar delaktighet, där olikheter är en tillgång!

Lärarbehörighet för undervisning i åk 4–6. Vi ser gärna att du har bred behörighet men eftersom vi arbetar i täta arbetslag är även du med smalare behörighet välkommen med din ansökan. Det är meriterande om du har engelska, svenska och bild i din behörighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Iseråsskolan

Iseråsskolan ligger i norra delen av Kungsbacka kommun, längst ut på Onsala halvön med närhet till naturen och bara kilometer från havet. Vi är en F-6 skola med 16 klasser, cirka 350 elever. Skolan är uppdelad i olika hus med en utemiljö som erbjuder stor variation och stora möjligheter. Skolbarnomsorgen är integrerad i verksamheten för förskoleklass till årskurs 3 samtidigt som vi har en fritidsklubb för de äldre barnen. Alla klasser på skolan är åldershomogena. Skolans prioriterade arbetsområden just nu är ”Utmärkt undervisning” samt ”jämställd undervisning”, där vi ser det gynnsamma i en varierad undervisning som bygger på forskning och beprövad erfarenhet. Vi arbetar för att stärka vår ”pluggkultur” på skolan för en hög måluppfyllelse och välmående.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan senast 30 september. Intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/571


Publicerat
2020-09-11

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Rektor Maria Ekberg, 0300-83 58 02Logga in och ansök Tillbaka