Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Specialpedagog på heltid sökes till Aranäsgymnasiet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som specialpedagog hos oss

Du är aktiv i arbetet med kartläggning, pedagogisk bedömning och upprättande av åtgärdsprogram. Du kommer att handleda lärare i arbetet med extra anpassningar samt arbeta coachande och nära eleverna på samhällsprogrammet på Aranäsgymnasiet. Du ingår i ett av arbetslagen på samhällsprogrammet. På samma program arbetar ännu en specialpedagog på 100% där ni förväntas ha ett tätt samarbete. Du kommer även ingå i Aranäsgymnasiets elevhälsoteam.

Vi ser dig som har förmågan att hitta samarbeten med skolans olika funktioner men också förmågan att kunna arbeta på egen hand, ta egna initiativ och fatta kloka beslut. Du förväntas att planera, utvärdera och fortsätta utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med rektor och arbetslag, i vilket vi alla planerar och genomför vår verksamhet mot uppställda mål, där vårt motivationsarbete är en betydande del. I arbetslaget delar du gärna med dig av lyckade idéer och andra lärdomar för att skapa en så givande vardag som möjligt. Arbetslaget är centralt för framgång och du arbetar systematiskt för att tillsammans med kollegor öka måluppfyllelsen för varje individ.

För oss är det en självklarhet att du arbetar inkluderande och ser till elevers olika förutsättningar.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Du är utbildad specialpedagog eller har likvärdig utbildning. Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd, flexibel, prestigelös och har lätt att samarbeta. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Aranäsgymnasiet ligger centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från resecentrum. Skolan har ca 1600 elever. På Aranäsgymnasiet finns introduktionsprogram, högskoleförberedande program, yrkesprogram, det internationella programmet International Baccalaureate (IB) samt Gymnasiesärskola.

Skolan är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Vår elevhälsa består av skolkuratorer, skolsköterskor, skolpsykolog, specialpedagoger och en utbildningssamordnare. Elevhälsan organiseras och leds av den biträdande gymnasiechefen.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning om heltid med tillträde 7 januari eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är fördelad mellan samhällsprogrammet på 70% och på IM 30%.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2/11-20.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
7 januari eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/637


Publicerat
2020-10-13

Sista ansökningsdag
2020-11-02


Kontakt

Katinka Wertsen, 0300- 83 42 77Logga in och ansök Tillbaka