Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor sökes till Löftagårdens vård- & omsorgsboende

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi på Löftagårdens vård- och omsorgsboende får livet att fungera för människor som behöver hjälp, människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Vi får också anhöriga att förstå, känna sig trygga och får vardagen att gå ihop. Vi utlovar arbetsglädje, ett coachande ledarskap och kompetensutveckling.

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska ger du omvårdnad och social omsorg utifrån individuella behov. Vi arbetar för att skapa trygghet och stimulans i hopp om en aktiv vardag. Du hjälper våra boende i det vardagliga livet på det sätt som önskas. I ditt arbete ingår också att upprätta individuella omsorgsplaner, social dokumentation och vardagsrehabilitering. Du kommer att arbeta på Löftagårdens vård och omsorgsboende, där det finns 41 lägenheter. Totalt är det 36 tillsvidareanställda personal på hela Löftagården, inklusive nattpersonal. Ett härligt gäng! Just nu söker vi både Dig som undersköterska till vårt team! Du arbetar aktivt som kontaktpersonal gentemot kund, och därmed är dess förlängda arm. Du förväntas arbeta nära kundens anhöriga, sjuksköterska, arbetsterapeut samt fysioterapeut. Du arbetar också nära den administrativa personalen – koordinatorerna för skapa en trygg och säker bemanning på huset, och även med enhetschef som också finns placerad på Löftagården. Viktigast är ett gott samarbete över hela Löftagården. Du ansvarar också för att följa upp genomförandeplaner tillsammans med biståndsenheten och den enskilde/anhöriga, för att kvalitetssäkra den vård och omsorg som kunden har behov av.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. 

Som person är du lyhörd, relationsinriktad och har god samarbetsförmåga. Genom ett professionellt arbetssätt får du de äldre som bor på Löftagården att känna mening och livskvalitet. Du är lösningsfokuserad och trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö, där du kan prioritera mellan arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Löftagårdens vård- och omsorgsboende ligger i centrala Frillesås, med närhet till havet och lugnet. Äldreboendet byggdes 1965 och en ombyggnad gjordes under 2012, för en funktionell verksamhet med fräscha lokaler och rum. Vår inriktning är äldre personer över 65 år med behov av personlig omsorg och service, en del av de boende har också demensproblematik. Vi har fina innergårdar och ett ljusrum för avslappning, som vi nyttjar så ofta vi kan. Hos oss är det viktigt med traditioner och vi ställer ofta till med festligheter i samband med olika högtider. Läs gärna mer om vår verksamhet, här.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst där du har möjlighet att uttrycka önskad sysselsättningsgrad, utifrån dina egna önskemål. Tillsättning 1 januari 2021.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 30 november.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/678


Publicerat
2020-11-02

Sista ansökningsdag
2020-11-30


Kontakt

Enhetschef Sara Rutqvist, 0300- 83 58 47Logga in och ansök Tillbaka