Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor till nya Särö vård och- omsorgsboende

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi har rekryterat flera fina medarbetare som vi välkomnar till Särö! Nu går vi ut med ytterligare en annons där vi söker dig som är lite yngre och/eller med nyare undersköterskeutbildning. Är du undersköterska eller kanske håller du just nu på att utbilda dig inom vård och omsorg? Nu har du chansen att bli en av oss.

I januari 2021 invigs vårt helt nybyggda vård-och omsorgsboende i Särö dit vårt befintliga team och kunder flyttar in i nya fräscha lokaler. Det innebär också att vi nu kan utöka vår verksamhet och bli fler duktiga undersköterskor som brinner för att ge bästa tänkbara omsorg, service, medmänsklighet och kollegiala samarbete. 

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov. Du hjälper kunden i det vardagliga livet och bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande samt att planera och utföra dagliga aktiviteter för en trivsam tillvaro. I ditt arbete som undersköterska ingår även kontaktmannaskap, upprättande av individuella genomförandeplaner enligt IBIC och social dokumentation.

Din profil

Som person är du ansvarsfull och med ditt positiva sätt och engagemang bidrar till en god och trivsam arbetsmiljö. I ditt arbete utgår du från vår värdegrund och arbetsplatskultur:

- vi levererar

- vi samarbetar

- vi tänker nytt

- vi välkomnar

Vi söker dig med ett stort vårdintresse, har en pågående undersköterskeutbildning eller redan är utbildad undersköterska. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation i ditt arbete. Körkort är önskvärt men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Särö vård- och omsorgsboende

Boendet, som är helt nybyggt, ligger centralt i Särö intill vackra grönområden och med havet på nära håll. En buss som stannar strax utanför och underlättar för dig som vill åka kollektivt. Vår inriktning är äldre personer över 65 år och äldre personer över 65 år med demenssjukdom. Sammanlagt finns 80 lägenheter. Vår verksamhet är byggd kring en innergård med rabatter, odlingar och stenlagda gångar. Vi erbjuder omfattande aktivitetsutbud för våra kunder. Läs mer om oss, här: https://www.kungsbacka.se/Bygga-bo-och-miljo/aktuella-projekt/saro-och-bukarr/Saro-och-Bukarr/saro_aldreboende/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder dig som är undersköterska tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning sker 1 februari 2021 eller enligt överenskommelse. 

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så vill vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker våra tjänster.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast den 29 november 2020, så hör vi av oss till dig.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
1 februari 2021 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse.

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/708


Publicerat
2020-11-11

Sista ansökningsdag
2020-11-29


Kontakt

Enhetschef Karin Särka, 0300- 83 39 72

Enhetschef Anna Thalenius, 0300-83 66 00Logga in och ansök Tillbaka