Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Grundlärare i fritidshem sökes till Kullaviksskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss? Är du en grundlärare med inriktning mot fritidshemmet som är mån om framtiden? Drivs du av samarbete och vågar tänka nytt? Vill du bli en ledstjärna tillsammans med oss? Forskning visar att lärarens förmåga att inspirera och lära ut är helt avgörande för elevernas motivation och utveckling. Vi söker dig som brinner för att utmana och utveckla undervisningen i en riktning där elevens behov står i centrum.

Rollen som lärare hos oss

I din roll som lärare inom fritidshem arbetar du för att motivera och inspirera dina elever till lärande och stöttar dem i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling på fritidshemmet. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du är öppen för att utveckla din undervisning tillsammans med kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper i arbetslaget och i kollegiet.

Din profil

Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med kollegor genom kollegialt lärande. Du har ett starkt intresse och engagemang för att utveckla verksamheten efter varje elevs individuella behov och utveckling. Hos oss är det viktigt att du trivs med ett uppdrag där du har eget ansvar och stort utrymme att ta egna initiativ. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt. Du har förmåga och intresse av att skapa goda relationer med såväl elever som arbetskamrater.

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare med inriktning mot fritidshemmet. Har du erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och du har kompetens att arbeta med IT som kommunikationsmedel och pedagogiska hjälpmedel.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Kullaviksskolan ligger längst norrut i Kungsbacka kommun och tillhör pedagogiskt område Norr. Vi är en grundskola med klasser från förskoleklass upp till årskurs 9 med totalt 700 elever. Hos oss är det nära till salta bad, skogar och gröna ängar. Vi har en gemensam vision som vi vill hålla levande i arbetet med eleverna, enligt följande: Kullavik bygger för livet - Positiv förebild - Trygg lärandemiljö - Reflekterande individ. Hos oss har vi arbetat med att utveckla fritidshemmet de senaste åren. Lärarna i fritidshemmet har deltagit i läslyftet och genomfört Skolverkets moduler kring fritidshemmets uppdrag och undervisning i fritidshemmet. Läs gärna mer om oss, här.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start 11 januari 2021 eller enligt överenskommelse.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 4 december 2020.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/719


Publicerat
2020-11-20

Sista ansökningsdag
2020-12-04


Kontakt

Niklas Nyqvist. rektor, 0300-83 60 34Logga in och ansök Tillbaka