Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Säsongsarbetare sökes till Teknikförvaltningens fritidsanläggningar!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Med det nya Teknikens Hus, stadens parker och fritidsanläggningar som arbetsplats erbjuder kommunen ett spännande och lärorikt säsongsarbete. Varmt välkommen.

Rollen som anläggningsarbetare hos oss

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innehålla:

 • Ogräsrensning
 • Bevattning
 • Häckklippning
 • Grästrimning
 • Gräsklippning
 • Tömma sopor
 • Underhålla Motionsspår/Leder
 • Underhålla Aktivitets ytor
 • Diverse akuta underhållsjobb
 • Diverse skötsel på friluftsbaden
 • Drift och skötsel på våra Fritidsanläggningar

 

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba utomhus i alla väderlekar. Som person är du relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd till din omgivning. Du ser möjligheter i förändringar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort för manuell växellåda och genomförd grundskoleutbildning. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, liksom god lokalkännedom om Kungsbacka kommun.

Mer om oss på Fritid

Vi på Fritid arbetar med drift- och underhåll av kommunens idrottsanläggningar och stadens grönytor. Fritidsverksamheten omfattar till största del, vård och underhåll utav fotbollsplaner, motionsspår, leder, havsbad och grönområden i centrala Kungsbacka. Vi på enheten är ca 22 medarbetare.  Vi utgår från Teknikens hus.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder 5 tidsbegränsade anställningar om heltid från vecka 18, helst måndag 3 maj till torsdag 30 september. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 7-16

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 14 mars 2021.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar cirka 220 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
vecka 18 2021.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
5

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/72


Publicerat
2021-02-17

Sista ansökningsdag
2021-03-14


Kontakt

Bo Axelsson, 0300-83 48 03, bo.axelsson@kungsbacka.se

Roger Svensson, 0300-83 43 39, roger.svensson@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka