Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Rektor till Åsa Gårdsskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling av vår skola med genomgående hög kvalitet? Läs vidare för möjlighet att söka tjänsten som rektor hos oss.

Rollen som Rektor hos oss

Nu söker vi en ny rektor till oss på Åsa Gårdsskolan som vill ta nya steg och fortsatta utveckla skolans framgångsrika koncept till nya nivåer, tillsammans med ledarteam, personal, elever och vårdnadshavare. Som du ser anger vi inte precis vilka årskurser du kan komma bli ansvarig för, utan vi vill snarare se vilka kompetenser och erfarenheter du har och hur de kan kopplas samman med befintliga rektorer. Du kommer att vara ansvarig för ca 30 medarbetare med tillhörande elever, budget- och verksamhetsansvar för din skolenhet.

Förskola & grundskola i Kungsbacka kommun är organiserade i tre pedagogiska områden. Åsa Gårdsskolan ligger inom pedagogiskt område söder. Rektorer och enhetschefer bildar geografiska skolledarteam som arbetar för barn och elevers utveckling och lärande i ett 1-16 års perspektiv. Vi förväntar oss att du som rektor hos oss är intresserad av och ser nyttan med ett nära samarbete i teamet och med andra skolledare i hela organisationen. Ledarskapet på skolan ska präglas av en tydlig och klar ledning, som har kapaciteten att jobba med delmål och mål, som har förmågan att lyssna och modet att leda och fatta beslut.

 

Din profil

Vi söker dig som:

  • Har pedagogisk examen och tidigare ledarerfarenhet inom pedagogisk verksamhet.
  • Har kunskap och erfarenhet av; målstyrning, systematiskt kvalitetsarbete samt haft resultatansvar.
  • Har erfarenhet av förebyggande arbetsuppgifter rörande elevhälsa.
  • Vill driva skolutveckling på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
  • Har du genomgått den statliga rektorsutbildningen är det en merit.
  • Det är även meriterande om du har genomgått andra ledarutbildningar.

Vi ser att du är tydlig i ditt ledarskap och en person som kommer med idéer och nya angreppssätt. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vidare ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du samarbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser utmaningar på ett konstruktivt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Åsa Gårdsskolan

Åsa Gårdsskolan är belägen vid kusten, fem minuters promenad från havet, goda kommunikationer ger närhet till centrala Kungsbacka och Varberg i söder. Skolan har idag ca 360 elever och tog emot sina allra första elever i augusti 2008. Skolan arbetar idag intensivt med olika lokalanpassningar för att möta behoven av skolplatser inom området.

Skolan är en F-9 skola med två förskolor i sitt område. På Åsa Gård arbetar alla i ett 1-16 årsperspektiv utifrån tanken "vi och våra barn". Två rektorer för grundskola, en rektor för förskola och en enhetschef leder skolan och utgör ett ledningsteam för Åsa Gårdsskolan. Förskola och skola har en helhetssyn på lärandet, vilket medför att man fokuserar på det sociala samspelet, lärandeprocesser och kunskaper.

Åsa Gårdskolan är en av två pedagogiska enheter inom förvaltningen som är organiserade som en så kallas intraprenadsskola. Vill du veta mera finns information om intraprenadsorganisationens förutsättningar på Kungsbacka.se och på Åsa Gårds egen hemsida.

 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida, https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval.

Intresserad?

Kul! Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 mars 2021.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/79


Publicerat
2021-02-23

Sista ansökningsdag
2021-03-09


Kontakt

Annika Hellström, Rekryterande Chef, 0300-83 47 71

Victor Holkert, Rekryteringspartner, 0300- 83 42 88

Christian Söderling, Rekryteringspartner, 0300-83 30 29Logga in och ansök Tillbaka