Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

IT-Arkitekt till Digitalt Center

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Digitalt center har i nuläget en IT-Arkitekt och han behöver nu en kompis att samarbeta med som tillsammans kan driva utveckling av kommunens digitala ekosystem.  

Rollen som IT-Arkitekt hos oss

Rollen som IT-Arkitekt består i huvudsak av två delar. Den ena delen är att driva arkitektur och säkerhetsfrågor ur ett tekniskt perspektiv på en strategisk nivå. Andra delen är att vara rådgivande och vägledande i samarbete mellan IT avdelning och de olika verksamheterna inom kommunen. 

Rollen kommer vara stödjande i upphandlingar och förstå alla olika system. Du kommer omvärldsbevaka IT-trender, nya tekniker och arkitektur samt hålla sig uppdaterad i branschspecifika händelser, nya lagkrav och andra faktorer som kan komma att ha påverkan på kommunens olika IT-lösningar.

Du kommer att:

  • Driva och ansvara för arkitekturfrågor i projekt- och förvaltningsarbete.
  • Bidra i kravställningsarbete. 
  • Medverka vid framtagande av nya lösningar.
  • Utreda varierande produkter, teknologier, tjänster mot uppställda behov och krav.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har en flerårig erfarenhet av att arbeta med IT i en stor och komplex organisation. Du har tidigare implementerat större IT system i en Microsoft miljö. 

Du ska ha en bred IT kompetens och en helhetsförståelse inom både IT och verksamheter. Du är också en god kommunikatör och du trivs med att hålla i presentationer och facilitera möten och workshops. Det är meriterande att jobbat inom offentlig verksamhet samt varit projekt deltagare i projekt.
 
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har en god pedagogisk förmåga
för att skapa engagemang och kan arbeta både självständigt och med andra. Du bygger relationer och underhåller kontakten med din kontaktytor. Du har grundade värderingar och vet hur du ska förhålla dig till information utifrån ett etiskt perspektiv. Är självgående och trygg i att fatta nödvändiga beslut. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss på Digitalt center 

Digitalt center består idag av två enheter med totalt 44 personer som ansvarar för drift, utveckling och support av kommunens IT-miljö. IT-miljön är standardiserad och består i första hand av Microsoft och Ciscoprodukter. Digitalt center är en del av Serviceförvaltningen.

Vi på Digitalt center är en avdelning med flera olika kompetenser. Vi är ett väl sammansvetsat gäng och vi värnar om allas åsikter och respekterar varandra. I arbetet finns det en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi sätter stor vikt vid vårt goda klimat.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering. 
 
Tjänsten är säkerhetsklassad och en förutsättning för tillträde är att du blir godkänd vid säkerhetsprövning. 
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Ansök senast söndagen 23 maj 2021 så återkommer vi till dig.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/135


Publicerat
2021-04-23

Sista ansökningsdag
2021-05-23


Kontakt

Eva Sjöqvist, Enhetschef , 0300-83 54 03

Christian Söderling, Rekryteringspartner, 0300-83 30 29Logga in och ansök Tillbaka