Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lokalvårdare sökes för sommarjobb

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi är ett härligt gäng som har roligt på jobbet och vi brinner för att utveckla lokalvården i Kungsbacka. Vi är idag miljöcertifierade och arbetare för en hållbar lokalvård, där vi ser kollegialt lärande som en självklarhet.

Rollen som lokalvårdare hos oss

Ditt uppdrag innebär huvudsakligen att professionellt utföra lokalvård för våra kunder, så att ytorna lämnas fräscha, rena och uppfattas som trivsamma med miljöcertifierade produkter. Du kommer att arbeta på olika platser i kommunen där du samarbetar med kollegor. Vårt mål är att tillsammans utveckla lokalvården, för att förbättra vår kundnöjdhet och skapa starka lokalvårdsteam, där du är en förstärkande del i helheten.

Hos oss på Lokalvård är du som medarbetare en viktig del i kommunens klimatarbete. Vi har en helt miljöcertifierad lokalvård i Kungsbacka kommun och vi träffas regelbundet i mindre grupper för att aktivt utveckla vårt miljöarbete tillsammans. Vi arbetar också aktivt för att hitta bra forum för alla medarbetare för att öka delaktigheten i våra processer.

Vi söker nu kollegor till resurs, en viktig roll i lokalvården som är omväxlande!

Din profil

Vi söker dig som är fyllda 18 år, har ett inre driv och brinner för service. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av lokalvård. Du behöver vara flexibel och tycka om att ha kontakt med många kollegor på de arbetsplatser du kommer till. Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan kommunicera väl i tal och skrift.

För tjänsten som resurs vill vi att du har B-körkort och gärna tillgång till egen bil. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Förvaltningen Service ska utveckla och leverera tjänster med hög servicegrad till nytta för förvaltningarna och för kommunen som helhet. En av förvaltningens Service, verksamheter, är Lokalvård som ansvarar för lokalvården i offentliga lokaler, idrottshallar, äldreboenden, förskolor, grundskolor och kontor för kommunens verksamheter.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en till två visstidsanställningar på heltid med start 1 juni och tre månader framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.
 
Vår verksamhet bedrivs mellan kl 06-18 på vardagar. Vi arbetar även helg i viss mån.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 30 april. Urval och intervjuer sker löpande innan sista ansökningsdag.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/162


Publicerat
2021-04-08

Sista ansökningsdag
2021-04-30


Kontakt

Christina Carlsson, enhetschef, Mail: christina.carlsson@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka