Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Byggledare

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och bygga för framtiden? Vi erbjuder dig en trivsam arbetsgrupp, ett stimulerande uppdrag, en coachande chef och en expansiv och omtänksam arbetsgivare.

Rollen som Byggledare hos oss

Byggledning fungerar som Kungsbacka Kommuns representant i genomförandet av olika Investeringsprojekt.

I rollen som byggledare säkerställer du att projekt genomförs enligt fastställda kvalitets-, miljö-, säkerhet-, tids- och kostnadsramar. Du arbetar brett inom pågående spännande infrastrukturprojekt, där du leder och bevakar arbetet från start till avslut med stöd av beslutade ramar.

Som byggledare har du stor handlingsfrihet vad gäller att leda byggnationer. Det sker i ett nära samarbete med projektledare, entreprenörer, konsulter, markägare, Trafikverket och andra myndigheter såväl som kommunens egna verksamheter och förvaltningar. Detta kan innebära att planera och leda bygg och ekonomimöten samt säkerställa krav utifrån entreprenadavtal. Din kunskap tas även tillvara vid planeringsstadiet av entreprenadupphandlingar. Hos oss får du en dynamisk vardag med olika arbetsuppgifter, som både är av operativ och strategisk karaktär.

Din profil

Vi ser att du har en relevant högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet i rollen som exempelvis byggledare, projektledare, entreprenör, arbetsledare eller platschef gärna inom VA- eller bygg- och anläggningsbranschen. Vidare så har du goda kunskaper om AMA anläggning. Har du dessutom goda kunskaper inom entreprenad-juridik, besiktningar och byggmöten är detta meriterande.

Som person tycker du om och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är ansvarstagande, strukturerad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot din omgivning och kan fatta beslut självständigt. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete och är van vid dokumentation samt att du uttrycker dig väl i tal och i skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

På Förvaltningen för Teknik arbetar c:a 240 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvattenproduktion, avloppsrening och allmänna VA-ledningar, avfallshantering och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Då är du välkommen med din ansökan redan idag eller senast 25 maj 2021, så hör vi av oss till dig.

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/197


Publicerat
2021-04-27

Sista ansökningsdag
2021-05-25


Kontakt

Rekryterare Victor Holkert, 0300- 83 42 88

Chef Fredrik Fransson, 0300-838910Logga in och ansök Tillbaka