Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare i spanska och engelska till Åsaskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen till Åsaskolan, en kreativ plats för lärande där du får utmanas tillsammans med ett engagerat kollegium som är lite utöver det vanliga! Vill du jobba på en väl fungerande arbetsplats med härliga kollegor och en skolledning som är engagerad för skolans bästa? 

Befattningens roll och mål

För dig som vill vara med och inspirera våra unga till att känna glädje, lära sig nya saker och utvecklas till demokratiska medborgare väntar ett roligt jobb hos oss. Du kommer att arbeta som mentor i årskurs 7 tillsammans med flera kloka kollegor som delar på mentorsansvar. I din lärarroll kommer det finnas tid för kollegialt lärande och att tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera den pedagogiska undervisningen, för en stimulerande lärmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare i spanska och engelska. Du arbetar aktivt med elevinflytande och är bekväm med att använda IT för effektiva lärprocesser. Du är lugn, trygg och flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare och värdesätter ett gott arbetsklimat tillsammans med kollegorna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om oss på Åsaskolan

Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort med en närhet till havet. Åsaskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. Skolan leds av tre rektorer som har ett nära samarbete för att utveckla skolan på bästa sätt. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag med täta samarbeten, både elever och pedagoger.

Åsaskolan är en väl fungerande skola med planer, strukturer och kollegiala sammanhang.

Det finns en väl fungerande elevhälsa som tillsammans med dig arbetar både främjande och förebyggande och kan stödja dig i de frågor som eventuellt kan komma upp i din vardag kopplat till elevärende. Skolan har även två kuratorer som hjälper till och handleder i frågor kopplat till värdegrunden.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi kan erbjuda en visstidsanställning på 80-100% med start i augusti 2021 till och med juni 2022. Välkommen med din ansökan senast 16 maj. Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
augusti 2021

Löneform
individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
50-80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/199


Publicerat
2021-04-22

Sista ansökningsdag
2021-05-16


Kontakt

Ulrika Jansson, Rektor 6-9, 0300- 83 68 04Logga in och ansök Tillbaka