Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare i matematik & teknik alt. No sökes till Elof Lindälvs gymnasiet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi på Elof Lindälv i centrala Kungsbacka söker efter mandeln i gröten, som tillsammans med oss vågar och vill göra skillnad för våra ungdomar. Hos oss är det viktigt med det relationella perspektivet och vi ser samarbete som en nyckelfaktor för en lyckad uppgift.

Rollen som gymnasielärare hos oss

Som medarbetare hos oss kommer du att utmanas, skratta och ha stor frihet under ansvar! Du kommer tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera undervisningen.

I rollen som lärare i matematik och teknik eller No-ämnen på introduktionsprogrammet behöver du stor erfarenhet av ämnet och differentierad undervisning däri. Du kommer möta elever som har olika förutsättningar för lärande och som har kommit olika långt i sin utveckling mot målen. Du behöver en verktygslåda och en stor flexibilitet för att stötta eleverna. Du kommer vara en del av ett mycket engagerat arbetslag som ser till elevens bästa och där alla jobbar tillsammans för att helheten ska fungera. 

Din profil

Som person har du god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Personliga kvalifikationer vi efterlyser hos dig är god pedagogisk förmåga, relationsskapande, kreativ, samarbetsvillig, samt strukturerad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i matematik och teknik eller No-ämnena.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd 
  • Erfarenhet av arbete med elever som har annat modersmål än svenska
  • Erfarenhet av traumamedveten omsorg
  • Goda IKT-kunskaper
  • Duktig på dokumentation
  • Insatt i styrdokument

Om oss på Elof Lindälvs gymnasium

Skolan har omkring 1500 elever. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program, yrkesprogram, introduktionsprogram samt Gymnasiesärskolans nationella program. Du kan läsa mer om oss, här.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på ca 80–100% med start 11 augusti 2021.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 17 maj 2021.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
11 augusti 2021

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/216


Publicerat
2021-05-03

Sista ansökningsdag
2021-05-17


Kontakt

Lisa Jönsson, rektor, 0300-83 34 31Logga in och ansök Tillbaka