Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Enhetschef till Kulturskolan i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Brinner du för ledarskap fyllt av nyfikenhet, lust och lärande? Vill du tillsammans med duktiga kollegor vara med och utveckla Kungsbacka kulturskola? Då vill vi komma i kontakt med dig! 

I oss finner du en stolt skola som ständigt strävar efter nya perspektiv på verksamheten och som samtidigt vårdar och värnar vårt kulturella arv. Varmt välkommen!

Rollen som enhetschef hos oss

Eftersom verksamheten växer utökar vi nu Kulturskolans ledning med ytterligare en enhetschef. I tätt samarbete med en erfaren enhetschefskollega fördelar ni uppdraget att planera, leda utvecklingsprocesser och följa upp resultatet för enheten utifrån politiskt uppsatta mål. I Kungsbacka ser vi samarbete som en självklar arbetsform och vi delar och tar del av varandras erfarenheter och tankar i såväl stort som smått. 

Verksamheten består av runt 50 skickliga medarbetare och du kommer att ha budget-, arbetsmiljö-, verksamhets- samt personalansvar för ca 25 av dem. Verksamhetschefen finns alltid nära och är ditt stöd i uppdraget. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdet Mötesplatser och kulturskolas ledningsgrupp och kommer också att representera kultur- och fritidsförvaltningen i olika samarbeten och nätverk. Vi har också en kontinuerlig och givande samverkan med de fackliga parterna.

 

Din profil

Som pedagogisk ledare inspirerar du dina medarbetare till att vilja, våga och kunna utveckla sina egna förmågor, och stärker dem i det gemensamma ansvaret att utveckla verksamheten. Du välkomnar nya sätt att arbeta på och har modet att pröva nya vägar där omvärldsbevakning med strategiskt perspektiv har stor betydelse.  Du är prestigelös och tydlig när du ger feedback och vågar gå in i dialog där du agerar på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du, alltid med eleven i fokus, ansvar för verksamheten i både med- och motgång samt för gruppens resultat och arbetsmiljö.

Vi söker dig som:

  • har högskoleutbildning inom pedagogik kultur, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
  • har flerårig erfarenhet av chefsbefattning med personal-, budget- och verksamhetsansvar
  • framgångsrikt har initierat och drivit förändrings- och utvecklingsarbete
  • har erfarenhet av arbete inom kultursektorn
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet av pedagogiskt arbete
  • erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation
  • erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete inom kulturskola.

     

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss på Kulturskolan

Kulturskolan i Kungsbacka är en frivillig och avgiftsbelagd verksamhet, öppen för alla barn och ungdomar mellan 5 och 20 år i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder barn och ungdomar att uppleva skapande i form av musik, dans, konst, teater och film. I en mångfald av uttryckssätt genomsyras allt vi gör av nyfikenhet, lust och lärande. I verksamheten finns för närvarande cirka 2 000 deltagande elever och 50 medarbetare.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida, https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-attjobba-hos-oss/

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Detta innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval.

Vi har sedan valt att använda tester i vår fortsatta process då det är viktigt för oss med ett så rättvist urvalsarbete som möjligt vilket gynnar mångfald.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast onsdagen den 30/6-21

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/331


Publicerat
2021-06-09

Sista ansökningsdag
2021-06-30


Kontakt

Stefan Löfmark, verksamhetschef, +46300834807

Maria Stjernström, rekryteringspartner, 0300-83 71 11

Alicja Stefan, rekryteringspartner, 0300-83 71 17Logga in och ansök Tillbaka