Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

 Skolsköterska till Frillesåsskolan F-9

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

 

Rollen som skolsköterska hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. I uppdraget som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande genom att genomföra hälsosamtal, vaccinationer och hälsoundersökningar. Tillsammans så ingår du i skolans elevhälsoteam och bidrar med din kompetens inom medicin, omvårdnad och elevhälsa.

Inom Kungsbacka har EMI (EMI: Elevhälsans medicinska insatser) ett utarbetat basprogram för alla elever. Du är organisatoriskt underställd skolans rektor och EMI:s verksamhetschef. Som skolsköterska ingår du i professionsnätverk med regelbundna möten med EMI, handledning samt utbildning i journalsystemet PMO. Du arbetar nära övriga medarbetare, elever samt vårdnadshavare kring frågor inom elevhälsan.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser att du som söker till tjänsten är en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Om du har tidigare erfarenhet av elevhälsoarbete och dokumentation i digitala verktyg såsom PMO är detta meriterande, liksom om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta inom grund- eller gymnasieskola.

Om oss på Frillesåsskolan

Frillesåsskolan är belägen i Kungsbacka kommuns sydligaste del och tillhör pedagogiskt område söder. Enheten består av en F-9 skola, fyra fritidshem, en fritidsklubb och tre förskolor. Vårt arbete utgår från elevernas delaktighet och inflytande över vardagen, kvalitetsarbete och god arbetsmiljö. Vi arbetar med skolutveckling i ett 1–16 års perspektiv och har pedagogiska arbetskvällar och gemensamma studiedagar för all pedagogisk personal på enheten. Skolan kännetecknas av ett gott klimat bland elever och personal.  Vår brukarenkät visar ett gott resultat när det gäller samarbete med vårdnadshavarna och elevernas trygghet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid om 40% med tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 2 juli 2021.

Processens intervjuomgång är planerad att genomföras under vecka 27. Här erbjuds digitala Teamsintervjuer. Kallade kandidater kommer att få träffa rektor och chef för elevhälsoteamet Susanna Schoultz.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
40%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/372


Publicerat
2021-06-10

Sista ansökningsdag
2021-07-02


Kontakt

Rektor Anna-Karin Järvenstrand, 0300- 83 69 02

Rektor Susanna Schoultz, 0300- 83 69 33Logga in och ansök Tillbaka