Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Åsaskolan söker Lärare fritidshem med behörighet i idrott åk 1-3

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du stolt över till yrkesval Lärare Fritidshem och värnar om fritidshemmets kvalitet, samt ser samverkan med skolan som en resurs för elevens måluppfyllelse både i kunskaper och välmående? Då önskar jag att du börjar skriva på din ansökan till Åsaskolan. 

För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:
https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Rollen som lärare i fritidshem hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. Du har ett gemensamt ansvar tillsammans med kollegor att kvalitetssäkra och ansvara för fritidshemsverksamheten. I uppdraget ingår att systematiskt kvalitetssäkra verksamheten utifrån styrdokumenten och elevgruppens behov och intressen.

Du medverkar under skoltid och bidrar med undervisning utifrån din kompetens. Meriterande för den här tjänsten är behörighet och erfarenhet i ämnet idrott åk 1–3.

Meriterande som nummer två är att du tidigare har arbetat med att kvalitetsutveckla fritidshemmets verksamhet och arbetat med organiserad rastverksamhet på skoltid och är intresserad av att driva det utvecklingsområdet på Åsaskolan.  

Som lärare i fritidshem på Åsaskolan följer du samma elevgrupp från förskoleklassen till årskurs 3. Genom det skapas kontinuitet och trygghet, vilket bidrar till möjlighet till progression för eleverna. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta tätt med lärare på skoltid och fritidshemmets personal. Tjänsten som nu ska tillsättas är i åk 3 arbetslag.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens. Rätt person för det här jobbet trivs i en verksamhet där man ser möjligheter i förändringar och har en vilja att göra saker bättre för dem vi är till för. Du är också genuint intresserad av att skapa, underhålla och vårda goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.  

Du planerar och organiserar ditt arbete effektivt och du strävar efter ett arbetsklimat som karaktäriseras av öppenhet och prestigelöshet. Det är en självklarhet för dig att alltid ha elevens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är utbildad Lärare Fritidshem och är insatt i fritidshemmets undervisning utifrån Lgr 11.

Mer om oss på Åsaskolan

Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort. Det är en F-9 skola med ca 700 elever. Verksamheten leds av tre rektorer. Skolan är byggd som en by med flera hus som omger en damm, dammen används i olika undervisningssituationer.  Skolans läge innebär att du når olika utemiljöer för lärande utanför skolans område till fots. Havet fem minuter åt ena hållet och andra natursköna områden åt andra håll.

Det ligger en busshållplats alldeles intill skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort, för både resväg till och från arbetet men också för att ta sig till olika mål med elevgrupp.

Skolan organisation är uppdelad i årskursvisa arbetslag med tätt samarbete. Ett nära arbete ger dig goda möjligheter till planering med dina närmaste kollegor och med kollegorna på Åsakolans alla fritidshem. Gemensam arbetslagstid är stående en gång i veckan.

Alla årskurserna är treparallellig på skolan, i årskurs F-3 finns ett tillhörande fritidshem årskursvis.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning under start av läsår 21-22. Önskemål snarast möjligt efter 1 september. 

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 13 augusti.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Under start av läsår 21-22. Önskemål snarast möjligt efter 1 september.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/475


Publicerat
2021-07-07

Sista ansökningsdag
2021-08-13


Kontakt

Rektor Maria Sjöström, 0300- 83 53 45

Rektor Maria Franzén, 0300- 83 68 06

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka