Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Studentmedarbetare - kommunikation och digitalisering

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder ett arbete för en studentmedarbetare som handlar om att arbeta med uppgifter kopplade till utveckling av Kungsbacka kommuns nya webbplats. Arbetet bedrivs under ledning av förvaltningens kommunikationsspecialist och utgår ifrån ett kommunövergripande projekt.

Arbetet sker inom förvaltningen för Individ & Familjeomsorgs enhet för HR & kommunikation. Enheten arbetar med förvaltningens kommunikation och HR processer

Din profil

Som person arbetar du bra både på egen hand och tillsammans med andra. Du är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig som studerar inom digital utveckling eller kommunikation.

Du ska

  • ha goda kunskaper i Microsoft 365
  • ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • vara organisatorisk, noggrann, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt
  • ha kunskap inom klarspråk samt tillgänglighetsanpassning
  • ha förståelse för SEO, search engine optimization
  • ha erfarenhet av digitalt kommunikationsarbete

För att vara aktuell för en anställning som studentmedarbetare krävs att du bedriver heltidsstudier på högskolenivå och har fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng samt inte har påbörjat en forskarutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Tjänsten som studentmedarbetare är en visstidsanställning om 15% av en heltidstjänst på 2-3 månader med start enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 15 augusti 2021

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
15%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/491


Publicerat
2021-07-14

Sista ansökningsdag
2021-08-15


Kontakt

Johan Sandström, 0300-833987

Rekryteringscenter i Kungsbacka kommun, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka