Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Rektor till Särö-, Kullaviks- och Bukärrs förskola i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med att fortsätta vårt framgångsrika arbete och vår ambition att skapa en förskoleverksamhet i världsklass. Då skall du söka som rektor till Särö-, Bukärrs- och Kullaviks förskola i Kungsbacka Kommun. Här utgår vi från det pedagogiska ledarskapet, är förebilder i kollegialt lärande och sätter barnens bästa i centrum. Känner du igen dig? Välkommen till oss!

Rollen som rektor hos oss

Som rektor hos oss är det pedagogiska ledarskapet centralt. Du har det övergripande ansvaret för att förskoleverksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Du ansvarar för enhetens kvalitet genom att systematiskt och kontinuerligt planera, utvärdera och utveckla verksamheten samt är ansvarig för personal och ekonomi. Du utgår alltid från en helhetssyn med barnens bästa i fokus!


I rollen som rektor i Kungsbacka kommun är du aldrig ensam. Du ingår i ett ledningsteam och till din hjälp har du förutom dina kollegor även stödfunktioner inom administration, ekonomi, utveckling och HR som arbetar dedikerat mot ditt geografiska område. Du arbetar även tillsammans med en enhetschef som ansvarar för delar av de kommunala processerna exempelvis gällande lokaler, fysiska arbetsmiljö-ronder, administrativa system, investeringsbudget, sommar öppen verksamhet med mera.

Läs mer om våra fina förskolor här

https://www.kungsbacka.se/Forskolor/Saro-forskola/

https://www.kungsbacka.se/Forskolor/Kullaviks-forskola/

https://www.kungsbacka.se/Forskolor/Bukarrsangs-forskola/

Din profil

Som ledare inspirerar du dina medarbetare till att vilja, våga och kunna utveckla sina egna förmågor och får dem att ta ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans i rätt riktning. Du välkomnar nya sätt att arbeta och har modet att pröva nya vägar. Du är ärlig och tydlig när du ger feedback och vågar gå in i dialog där du agerar på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för verksamheten i både med- och motgång, sätter invånaren i fokus samt tar ansvar för din och gruppens leverans och arbetsmiljö.

Du som söker har god kännedom om att driva förändringsarbete. Du är inläst på förskolans styrdokument och vill vara en god medspelare i ledningsteamet på skolan.

Vi ser att du har utbildning för förskola eller grundskola tidigare år och erfarenhet av arbete inom förskola. Tidigare ledarerfarenhet inom pedagogisk verksamhet är meriterande samt om du har genomfört den statliga rektorsutbildningen. B-körkort är ett krav. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vårt erbjudande och övrig information

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida:

https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/?

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 7/11-21.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/651


Publicerat
2021-10-14

Sista ansökningsdag
2021-11-07


Kontakt

Tommy Korsell, verksamhetschef, 0300- 83 57 41Logga in och ansök Tillbaka