Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterska till Onsala hemtjänst

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som undersköterska hos oss

Att arbeta som undersköterska i någon av våra verksamheter är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, kväll och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten livet igenom.

I Kungsbacka vill vi att man ska få leva livet fullt ut och för oss i hemtjänsten innebär det att med lyhördhet och stort engagemang ger varje omsorgstagare, vård och omsorg utifrån beviljade behov och utifrån individens genomförandeplan. Det innebär att vi har ett starkt fokus på de vi är till för samtidigt som vi arbetar tillsammans och med närhet till varandra.

Din profil

Vi söker dig som älskar att skapa delaktighet med människor samt är en glädjespridare som ger energi till dina omsorgstagare och medarbetare. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett pålitligt och professionellt bemötande. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt samtidigt som du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Som person trivs du med att arbeta självständigt och kan anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheterna i vardagen.

Krav till tjänst hos oss är att du har dokumenterad utbildning till undersköterska och att du har B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Hemtjänsten i Kungsbacka kommun är namnet på den kommunala hemtjänsten i Kungsbackas egen Regi. Vi som arbetar här är anställda av kommunen. Vi arbetar med kontinuitet i mindre arbetslag och har ansvar för ett antal personer som har behov av stöd, service och omvårdnad. Vi finns på plats i hela kommunen och har därför alltid nära hem till de vi är till för. Inom vård och omsorg pågår spännande förändringar med mobila arbetssätt, införandet av digitala signeringslistor och ökad delaktighet vid inköp av dagliga varor för ökad kvalitet. Inom hemtjänsten pågår just nu ett arbete med att utveckla arbetsmiljön där vi skapar möjlighet för medarbetare att ge återkoppling på arbetsmiljön, direkt kopplat till planeringen.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid eller enligt avtal med tillsättning enligt överenskommelse.

Som medarbetare inom hemtjänsten arbetar du enligt schema både dag, kväll och helg. Vi kör bil till våra omsorgstagare vilket skapar förutsättningar för en omväxlande miljö. För att kunna utföra ditt arbete har du tillgång till tjänstebil, egen arbetstelefon, arbetskläder samt ett kommungemensamt friskvårdsbidrag.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagare med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/757


Publicerat
2021-11-01

Sista ansökningsdag
2022-02-28


Kontakt

Lovisa Almquist, enhetschef, 0300-83 47 41Logga in och ansök Tillbaka