Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Lindströms förskola, vikariat

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig pedagog till Lindströms förskola! Ser du förskolläraryrket som ett av världens bästa arbeten? Vill du arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med barn och trevliga arbetskamrater? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en skola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som förskollärare hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. Lindströms förskola består av tre grupper. I varje grupp arbetar två pedagoger. Du kommer att arbeta i en grupp där barnen är i åldrarna fyra till fem år.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och har ett reflekterande arbetssätt. Genom kommunikation skapar du bra relationer till kollegor, barn och föräldrar. Du är dessutom kreativ och kommer med nya idéer och angreppssätt vad gäller det pedagogiska arbetet på förskolan. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktisk handling. Det är en självklarhet för dig att alltid ha barnens bästa för ögonen. 

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har goda kunskaper om arbetet som förskollärare och kan på ett strukturerat sätt dokumentera och utveckla verksamheten i förskolan. Du har god datorvana och kunskap inom IKT då det är ett naturligt redskap i det dagliga arbetet hos oss. Har du erfarenhet av att arbeta som förskollärare är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Lindströms förskola

Lindströms förskola ligger lantligt belägen i anslutning till Älvsåkersskolan med 15 minuters gångavstånd från pendelstationen. Förskolans gård är både stor och utmanande med många lekmöjligheter och skogen som granne. Från gården har man en vacker utsikt över omgivningens hagar och ängar. Vi arbetar för att vår ”Vision” ska vara ett naturligt inslag i vardagen:
Vi lär för livet – tillsammans skapar vi framtiden.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid med tillsättning i december eller enligt överenskommelse. Anställningen sträcker sig fram till 8 juli 2022.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 10 december.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/818


Publicerat
2021-11-19

Sista ansökningsdag
2021-12-10


Kontakt

Kristina Gustafsson, rektor , 0300- 83 54 53Logga in och ansök Tillbaka