Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Barnskötare till Ivarsgårdens förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig barnskötare till Ivarsgårdens förskola! Värdesätter du en välkomnande och nyfiken kultur samt delar våra värderingar i att vilja samarbeta, våga tänka nytt och kunna inspirera? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som barnskötare i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en förskola i världsklass. Vi hoppas att just du är intresserad av att arbeta hos oss!

Rollen som barnskötare hos oss

På Ivarsgårdens förskola utvecklas vi genom att tillsammans reflektera och stödja varandra i våra processer med att utbyta erfarenheter och idéer. Vi arbetar medvetet med relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra. Tillsammans med förskollärare ansvarar du för en mindre grupp barn där ni planerar och genomför uppdraget utifrån Läroplanen för Förskolans mål.

Vi är engagerade pedagoger och har ett positivt och professionellt bemötande; från inskolningens första möte och varje dag. Hos oss är barn och föräldrar trygga, vi se vad varje barn behöver. En dag är aldrig den andra lik; genom kreativitet och flexibilitet utvecklar vi oss själva och därmed verksamheten för dem vi är till för. Det är vi tillsammans som skapar förutsättningarna och vi har aldrig långtråkigt! Genom tillitsfull dialog, pepp och feedback bevarar vi det som fungerar bra och finner nya lösningar.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Du ska ha lätt för att samverka och samarbeta. Du har även förståelse för bra bemötande och förhållningssätt för våra barn och vårdnadshavare. Uppdraget kräver att man kan arbeta strukturerat men med god flexibilitet och anpassningsförmåga för att kunna möta våra barns behov på bästa sätt.

Du planerar och organiserar ditt arbete effektivt och strävar efter ett arbetsklimat som karaktäriseras av öppenhet och prestigelöshet. Det är en självklarhet för dig att alltid ha barnen i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på förskola och har god kunskap kring att möta barn och vårdnadshavare då uppdraget innebär öppningar och stängningar på förskolan.  Det är meriterade om du har erfarenhet av att ha arbetat interkulturellt samt att du har erfarenhet av att arbetat med särskilt språkutvecklande arbetssätt i barngruppen.

Mer om oss

Ivarsgårdens förskola är en liten förskola som ligger mitt i centrala Kungsbacka med närhet till kultur och natur. Verksamheten bygger på vårt förhållningssätt till barnen som innebär att vi alltid är nära barnen för att hjälpa, stötta, vägleda och stimulera deras utveckling. Vi arbetar medvetet med relationellt lärande och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra.

Vi tror på lärande genom lek och för oss är det därför viktigt att ta vara på barnens glädje att leka. Vårt fokus är att barnen ska ha få relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt sammanhang. För att kunna möta detta har vi barnen i mindre grupper. Vi anpassar struktur och miljö till att låta barnen få uppleva en spännande lärmiljö som är anpassad för lärande och skaparglädje.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 3 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 8 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/833


Publicerat
2021-11-23

Sista ansökningsdag
2021-12-08


Kontakt

Jessica Fogelblad, rektor, 0300- 83 48 74Logga in och ansök Tillbaka