Fritidslots

Går du på mellanstadiet, högstadiet eller gymnasiet och är ny i Sverige och vill hitta något att göra på fritiden? Fritidslotsen hjälper dig!

Gillar du att träna, dansa eller spela musik? Eller vill du bara träffa nya kompisar? Fritidslotsen kan hjälpa dig att hitta en aktivitet på fritiden som passar dig!

Kontakta fritidslotsen via mejl, telefon eller genom att fylla i formuläret längre ner på den här sidan. 

Du kan också ladda ner appen Ung i Kungsbacka där du hittar saker som händer för unga i Kungsbacka kommun. Appen Ung i Kungsbacka

Kontakta fritidslotsen

Fyll i formuläret nedan om du vill att fritidslotsen kontaktar dig. Glöm inte att fylla i telefon och e-post, så att vi kan kontakta dig. 

Vill du kontakta oss direkt? Då hittar du kontaktuppgifter längst ner på den här sidan. 

Information om hur vi hanterar personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Kungsbacka kommun använder de personuppgifter som du har skrivit i formuläret. När vi inte längre behöver använda personuppgifterna för att hjälpa dig att hitta fritidsaktiviteter, raderar vi dem. Du kan när som helst begära att få veta vilka uppgifter vi har om dig och få dina uppgifter ändrade eller raderade. De uppgifter vi samlar in om dig är ditt namn, ditt telefonnummer, din e-postadress, din ålder (inte personnummer), vilken skola du går på och vilka aktiviteter du är intresserad av.

Läs mer om hur Kungsbacka kommun hanterar personuppgifter

Kille eller tjej

 

Kontakta gärna