Fritidslots

Går du på högstadiet eller gymnasiet, är ny i Sverige och vill hitta något att göra på fritiden? Då kan du kontakta fritidslotsen som kan hjälpa dig att hitta fritidsaktiviteter, träffa andra, gå med i en förening eller starta en egen aktivitet.

Kanske gillar du att träna, dansa eller spela musik? Eller kanske vill du bara träffa nya kompisar? Fritidslotsen kan hjälpa dig att hitta en aktivitet på fritiden som passar just dig.

Du är välkommen att kontakta kommunens fritidslots via mejl, telefon eller genom att fylla i formuläret nedan. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

Du kan också ladda ner appen Ung i Kungsbacka där du hittar allt som händer och sker för unga i Kungsbacka kommun.

Appen Ung i Kungsbacka

Kontakta fritidslotsen

Fyll i formuläret nedan om du vill att fritidslotsen kontaktar dig. Glöm inte att fylla i telefon och e-post, så att det går att kontakta dig.

Information om hur vi hanterar personuppgifter

Genom att kontakta fritidslotsen godkänner du att Kungsbacka kommun använder de personuppgifter som du har skrivit i kontaktformuläret. När vi inte längre behöver använda personuppgifterna för att hjälpa dig att hitta fritidsaktiviteter, raderar vi dem. Du kan när som helst begära att få veta vilka uppgifter vi har om dig och få dina uppgifter ändrade eller raderade. De uppgifter vi samlar in om dig är ditt namn, ditt telefonnummer, din e-postadress, din ålder (ej personnummer), vilken skola du går på och vilka aktiviteter du är intresserad av.

Läs mer om hur Kungsbacka kommun hanterar personuppgifter

Kille eller tjej

 

Kontakta gärna