Nattvandring

Nattvandrare är trygga vuxna som är där ungdomarna är och kan hjälpa till om det behövs. I Kungsbacka finns flera nattvandrargrupper.

Att vara nattvandrare

Du behöver inte själv vara förälder för att bli nattvandrare. Det enda som krävs är att du har fyllt 25 och vill engagera dig för våra ungdomar.

Som nattvandrare är du där ungdomarna är. Du syns, är tillgänglig och kan hjälpa till om det behövs. Den gula nattvandrarjackan står för förtroende och trygghet. Den innebär att du är beredd att medla, plåstra om, låna ut mobilen eller kanske bara lyssna. Att du bryr dig.

I Kungsbacka kommun är vi idag flera nattvandrargrupper som är ute och får frisk luft på fredag och lördagskvällar. Vi träffar nya människor och möter många trevliga ungdomar på stan samtidigt som vi bidrar till ett tryggare Kungsbacka. Vi fikar också tillsammans och utbyter olika erfarenheter under våra vandringar.

Vill du bli en av oss?

Vi nattvandrare har olika bakgrunder och kunskaper. Men vi har en viktig sak gemensamt: vi är positivt inställda och bryr oss om våra ungdomar. Om du har frågor, eller bestämt dig för att delta i nattvandringen, är du välkommen att kontakta samordnaren för nattvandringen i Kungsbacka. Gå gärna med i en av Facebookgrupperna för nattvandring.

Nattvandringsgrupper på Facebook

Nattvandring i Kungsbacka

Frillesås nattvandrare

Åsa nattvandrare

Nattvandring i Onsala

Nattvandring i Fjärås

Särö Föräldraförening

Kullaviksskolans föräldraförening

Kontakta gärna