Aktivitetskort på nätet

All närvaro som föreningen registrerar sparas i en databas som finns hos Kultur & Fritid. Kommunens regelverk är inprogrammerat i systemet så ni behöver exempelvis inte kontrollera ifall deltagarna är bidragsberättigade eller inte. Föreningen behöver inte heller göra en sammanställning när det är dags att ansöka om bidraget.

Här loggar du in

För närvarande har Umeå kommuns sida som tillhandahåller tjänsten tekniska problem. Men det går bra att klicka sig vidare i tjänsten trots varningsrutan som kommer upp. Umeå kommun kommer att åtgärda felet snarast möjligt.

Barn och ungdomsförening

Handikappförening

Folkhälsoförening

Du kan också hämta appen Apn i Appstore eller Google play för att registrera närvaro.

Utse en adminstratör

Utse en föreningsadministratör som kontaktar Kultur & Fritid. Vid kontakten med oss får du användarnamn och lösenord för att komma in i systemet.

Föreningsadministratör

Den personen i föreningen som tidigare sammanställt ansökningarna behöver inte längre lägga tid på att sammanställa alla närvarokort. Det enda den behöver göra är att godkänna närvarokorten vid bidragsperiodens slut. Föreningen utser en föreningsadministratör som sköter det. Föreningsadminstratören kan se hur mycket bidrag föreningen kommer att få.

Föreningsledare

Som föreningsledare lägger du upp dina deltagare endast en gång. Sedan kan du givetvis lägga till eller ta bort deltagare som börjar eller slutar. En stor skillnad från tidigare då du var tvungen att skriva nya närvarokort två gånger per år.

Manual

Bland länkarna längst ner hittar du en manual. Länken går till Umeå kommun eftersom vi köper systemet av dem och de gör alla uppdateringar.'

Kontakta gärna

Telefontider
Måndag, tisdag och torsdag
8.30-12 och 13.30-16
Onsdag
13.30-16
Fredag
8.30-12 och 13.30-15

Besöksadress
Kulturhuset Fyren
Postadress
Kungsbacka kommun
Kultur & Fritid
434 81 Kungsbacka