Mötesplats Hålabäck

En mötesplats för unga i kommunen.

Här finns flera olika ungdomsgrupper med en mängd olika intressen. Här finns både ateljé och musikstudio. För dig som är ung finns lokaler att låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Öppet

Torsdag 18-20
Fredag 13-22
Lördag 18-22

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi har lokaler som du kan låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter. Du kan också göra det här på Mötesplats Hålabäck:

Öppen studio

Snickrar du beats eller sjunga covers? Skriver du egna låtar och vill spela in dem? Hiphop, house eller pop – här är allt möjligt. Vi har också en Dj-bänk du kan använda. Du får stöttning och hjälp av Emil, ungdomsledare.

Träfftider

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi har lokaler som du kan låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Ateljén

Vår ateljé är öppen för dig som vill vara kreativ. Vi har symaskiner, en Dremel, en 3D-printer och mycket annat kul att jobba med!

Eurodesk

Är du nyfiken på vilka EU-projekt som behöver deltagare just nu? Sugen på att ge dig ut som volontär i Europa? Vill du skriva ett eget ungdomsutbyte eller ingå i en grupp?

Studio

Här finns en musikstudio som du kan låna. Programmet som används är Logic Pro X. Vill du låna studion eller lära dig hur man gör? Då kan du kontakta oss:
kulturochfritid.ung@kungsbacka.se

Boka lokal

När lokalen inte är bokad för ungdomsverksamhet går den bra att hyra för kalas, möten, discon eller annat. Du kan själv boka lokalen på webben via länken längst ned på den här sidan.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Adress 

Blomstergatan 2
434 43 Kungsbacka

Ungdomskonsulenter i centrum, Anneberg och Fjärås