Mötesplats Hålabäck

En mötesplats för unga i kommunen.

Här finns flera olika ungdomsgrupper med en mängd olika intressen. Här finns både ateljé och musikstudio. För dig som är ung finns lokaler att låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Sommartider

Måndag-fredag klockan 13-17

Sommartiderna gäller vecka 25-30.

Sommarstängt

Vår ordinarie verksamhet är stängd vecka 31-33. Vi startar igen vecka 34.

Du hittar alla sommarlovsaktiviteter på kungsbacka.se/sommarlovstips

Öppet

Torsdag 18-20
Fredag 13-22
Lördag 18-22

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi har lokaler som du kan låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter. Du kan också göra det här på Mötesplats Hålabäck:

Öppen studio

Snickrar du beats eller sjunga covers? Skriver du egna låtar och vill spela in dem? Hiphop, house eller pop – här är allt möjligt. Vi har också en Dj-bänk du kan använda. Du får stöttning och hjälp av Emil, ungdomsledare.

Träfftider

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi har lokaler som du kan låna för olika arrangemang, möten eller andra verksamheter.

Ateljén

Vår ateljé är öppen för dig som vill vara kreativ. Vi har symaskiner, en Dremel, en 3D-printer och mycket annat kul att jobba med!

Eurodesk

Är du nyfiken på vilka EU-projekt som behöver deltagare just nu? Sugen på att ge dig ut som volontär i Europa? Vill du skriva ett eget ungdomsutbyte eller ingå i en grupp?

Studio

Här finns en musikstudio som du kan låna. Programmet som används är Logic Pro X. Vill du låna studion eller lära dig hur man gör? Då kan du kontakta oss:
kulturochfritid.ung@kungsbacka.se

Boka lokal

När lokalen inte är bokad för ungdomsverksamhet går den bra att hyra för kalas, möten eller andra arrangemang. Du kan själv boka lokalen via länken Webb-bokning längre ner på den här sidan.

Rökning, alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Adress 

Blomstergatan 2, Kungsbacka

Kontakter