Ung i Kungsbacka

Det är många som jobbar med ungas fritid i kommunen. Kolla in vad du som ung kan göra!

Appen Ung i Kungsbacka

I appen Ung i Kungsbacka får du tips om vilka evenemang som är på gång eller vilka intressegrupper och projekt som finns just nu. Ladda ner appen här!

Mötesplatser, aktiviteter och evenemang

I kommunen finns flera mötesplatser och lokaler för dig som ung, där du kan träffa andra unga och få stöd och hjälp med din fritid. Ungdomskonsulenterna kan ge dig stöd och handledning kring allt som rör din fritid. Du kan kontakta dem om du vill ha hjälp med att hitta en lokal, söka pengar till ditt projekt eller om du vill hålla på ett fritidsintresse.

På våra mötesplatser har du tillgång till handsprit och vi samarbetar kring att hålla avstånd till varandra för att undvika risken för smittspridning. Om du har sjukdomssymtom eller känner dig krasslig ska du stanna hemma!

Mötesplatser och ungdomskonsulenter

Intressegrupper och projekt för unga

Lovaktiviteter

Fritid för dig som ung med funktionsnedsättning

Hälsoaktiviteter för unga

Bilda en förening

Aktivitetsplatser

I kommunen finns flera aktivitetsplatser för till exempel basket, parkour, skejt, BMX och beachvolleyboll. Se alla aktivitetsplatser här.

Arbete, utbildning och stöd 

Internationella utbyten och volontärarbete

Feriearbete och sommarjobb

Utbildning

Stöd till dig som ung

Påverka som ung

Information hur du kan påverka som ung

Sök bidrag och stipendier 

Behöver du pengar för att genomföra ett projekt eller ett evenemang? Eller behöver du ekonomiskt bidrag för att kunna utöva och vidareutveckla dig inom ett områden? Då kan du söka bidrag och stipendier!

Mer information om bidrag och stipendier för dig som ung.

Kontakta gärna