Ung i Kungsbacka

Det finns många som jobbar med din fritid på flera olika förvaltningar i kommunen. Det kan vara olika intresseområden eller evenemang och projekt som drivs av och med unga.

Ungdomskonsulenterna kan ge dig stöd och handledning kring allt som rör din fritid. Du kan kontakta dem om du vill ha hjälp med att hitta en lokal, söka pengar till ditt projekt eller om du vill utöva ett fritidsintresse av något slag.

Allt om ungas fritid på ungikungsbacka.se

På webbplatsen ungikungsbacka.se får du tips om vilka evenemang som är på gång eller vilka intressegrupper och projekt som finns för dig som ung. Du hittar också lokaler och kontaktuppgifter till alla som arbetar med ungas fritid.

Fritid för dig med funktionsvariation

Det finns flera olika fritidsverksamheter och evenemang för dig med funktionsvariation, till exempel musikprojekt, Kulturskolans kurser eller att vara med i en förening.

Mer information om fritid för dig med funktionsvariation.

Påverka som ung 

Du har rätt att påverka ditt liv som ung. Det kan du göra genom att till exempel lämna förslag på förbättringar till kommunen. 

Mer information om hur du kan påverka som ung.

Sök pengar till ditt projekt

Har du en idé eller ett projekt som du vill genomföra? Då kan du söka pengar ur Barbros bankomat. Från bankomaten kan du söka pengar till projekt, arrangemang, aktiviteter eller intressegrupper som drivs utan vinstsyfte. Projekten ska bygga på ungdomars egna initiativ och drivas och genomföras av ungdomar.

Sök pengar ur Barbros bankomat

Kontakta gärna