Ung i Kungsbacka

Kommunen har ett brett utbud av aktiviteter för dig som är ung. Du kan besöka en mötesplats eller aktivitetsplats, starta ett projekt och mycket mer. Kolla in vad du kan göra!

I Kungsbacka kommun är det du och dina intressen som formar ungdomsverksamheten. I hela kommunen finns lokaler som du kan använda och pengar att söka om du till exempel vill starta ett projekt. Till din hjälp finns ungdomskonsulenter och hälsopedagoger som inspirerar dig att förverkliga dina drömmar! Hur grymt är inte det?  

Appen Ung i Kungsbacka

I appen Ung i Kungsbacka får du tips om vilka evenemang som är på gång eller vilka intressegrupper och projekt som finns just nu. Där finns också information om varje mötesplats. Ladda ner appen här!

Mötesplatser, aktiviteter och evenemang

I kommunen finns flera mötesplatser och lokaler för dig som ung. Där kan du träffa andra unga och få stöd och hjälp med din fritid. Ungdomskonsulenterna kan ge dig handledning om allt som handlar om din fritid. Du kan kontakta dem om du vill ha hjälp med att hitta en lokal, söka pengar till ditt projekt eller om du vill hålla på ett fritidsintresse. 

Läs mer om mötesplatserna och ungdomskonsulenterna

Fritid för dig med funktionsnedsättning 

Fritid för dig som ung med funktionsnedsättning

Lov och andra aktiviteter  

Se vad du kan göra på lovet i det samlade lovprogrammet och i evenemangskalendern på webbens startsida.

Läs mer om lovaktiviteter

Idag har vi flera olika verksamheter kopplade till hälsa för dig som ung. Hälsa kan vara allt från fysisk aktivitet, kost och matlagning, socialt umgänge eller något annat som får dig att må bra på din fritid. Läs mer om hälsoaktiviteter för unga 

Läs mer om hälsoaktiviteter för unga

I kommunen finns flera aktivitetsplatser för till exempel basket, parkour, skejt, BMX och beachvolleyboll. Se alla aktivitetsplatser här.

Se aktivitetsplatser i kommunen 

Arbete, utbildning och stöd  

Påverka som ung

Information hur du kan påverka som ung

Sök bidrag och stipendier 

Behöver du pengar för att genomföra ett projekt eller ett evenemang? Eller behöver du ekonomiskt bidrag för att kunna utöva och vidareutveckla dig inom ett områden? Då kan du söka bidrag och stipendier!

Mer information om bidrag och stipendier för dig som ung.

Kontakta gärna