Ung i Kungsbacka

Det är många som jobbar med ungas fritid i kommunen. Kolla in vad du som ung kan göra!

Sommarlovstips

På sommarlovet är det många av kommunens verksamheter och föreningar som arrangerar aktiviteter och läger för dig som ung. På kungsbacka.se/sommarlovstips hittar du information om alla aktiviteter som finns att göra på sommarlovet.

Mötesplatser, projekt och evenemang

I kommunen finns flera mötesplatser och lokaler för dig som ung, där du kan träffa andra unga och få stöd och hjälp med din fritid. Ungdomskonsulenterna kan ge dig stöd och handledning kring allt som rör din fritid. Du kan kontakta dem om du vill ha hjälp med att hitta en lokal, söka pengar till ditt projekt eller om du vill hålla på ett fritidsintresse.

Mötesplatser för unga har öppet som vanligt och vi genomför våra aktiviteter och evenemang fram till att vi får andra direktiv från ansvariga myndigheter. Om vi ställer in något informerar vi om det i appen Ung i Kungsbacka. På webbsidan kungsbacka.se/covid-19 samlar vi all Kungsbackaspecifik information i ämnet. 

Mötesplatser och ungdomskonsulenter

Intressegrupper och projekt för unga

Lovaktiviteter

Fritid för dig som ung med funktionsnedsättning

Hälsoaktiviteter för unga

Bilda en förening

Appen Ung i Kungsbacka

I appen Ung i Kungsbacka får du tips om vilka evenemang som är på gång eller vilka intressegrupper och projekt som finns just nu. Ladda ner appen här!

Aktivitetsplatser

I kommunen finns flera aktivitetsplatser för till exempel basket, parkour, skejt, BMX och beachvolleyboll. Se alla aktivitetsplatser här.

Arbete, utbildning och stöd 

Internationella utbyten och volontärarbete

Feriearbete och sommarjobb

Utbildning

Stöd till dig som ung

Påverka som ung

Information hur du kan påverka som ung

Sök bidrag och stipendier 

Behöver du pengar för att genomföra ett projekt eller ett evenemang? Eller behöver du ekonomiskt bidrag för att kunna utöva och vidareutveckla dig inom ett områden? Då kan du söka bidrag och stipendier!

Mer information om bidrag och stipendier för dig som ung.

Kontakta gärna