Mötesplatser för unga

I hela kommunen finns mötesplatser för dig som ung. Dit kan du komma för att träffa andra unga, starta ett projekt eller arrangera ett evenemang.

Mötesplatser

Ung i Kungsbacka har flera mötesplatser runtom i kommunen. Läs mer om varje mötesplats genom att klicka på länkarna nedan.

Mötesplats Hålabäck, Kungsbacka

Kobacka aktivitetshus, Kungsbacka

Mötesplats Kolla, Kungsbacka

Galaxen, Onsala

Mötesplats Blå huset, Särö

Mötesplats Fjärås, Fjärås

Åsa fritidsanläggning, Åsa

Mötesplats Bostället, Frillesås

Aktivitetsplatser

På en aktivitetsplats kan du till exempel skejta, spela bollsporter, leka, gymma, köra parkour eller bara hänga. 

Här hittar du flera aktivitetsplatser i kommunen.

Andra lokaler 

Vill du testa på att DJ:a, skapa din egen musik i en studio eller repa med ditt band? Du kanske vill arrangera ett lan och behöver en stor lokal för det? Det finns många lokaler i kommunen som du kan boka för detta. 

På alla mötesplatser för unga kan du arrangera lan tillsammans med hjälp av ungdomskonsulenter. Vi har lokaler där du kan samla ett större gäng för att lana tillsammans. På plats finns utrustning för att koppla upp sig. Som deltagare får man ha med egen dator och tillbehör. Genom Ung i Kungsbacka är dessa arrangemang gratis för ungdomsgrupper.

Kontakta den mötesplats där du vill arrangera ett lan! Klicka på länkarna till mötesplatser längre upp på denna sida för att hitta kontaktuppgifterna. 

Kontakta en ungdomskonsulent

Saknar du något som du vill göra på din fritid? Vill du hitta andra som delar ditt intresse eller hitta en lokal att vara i? Behöver du pengar till ett projekt? Då kan du kontakta någon av ungdomskonsulenterna i kommunen. Du hittar kontaktuppgifter till ungdomskonsulenterna när du klickar på mötesplatserna på den här sidan.